Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

van Keeken Service

Schoenen oppoetsen bij Van Keeken

Hebt u nog schoenen in de kast die u nooit meer draagt omdat ze dof zijn en hun uitstraling hebben verloren? U bent niet de enige. Het belang van schoenenverzorging wordt vaak onderschat. Dat is jammer, want wanneer u ze in optimale conditie houdt, kunt u er veel langer van kan genieten. Bij Van Keeken krijgen uw schoenen een grondige behandeling zodat ze er weer stralend uitzien.

SCHOENREPARATIES BIJ VAN KEEKEN

Denkt u erover uw schoenen weg te gooien omdat de zool is versleten of uw hak aan het loslaten is? Nergens voor nodig, want Van Keeken maakt ze weer als nieuw. Of het nu gaat om een nieuwe rits in uw laars of kapotte zolen onder uw leren stappers, met onze professionele reparatieservice geeft Van Keeken uw schoenen een tweede leven.

PODOLOGIE

Van Keeken Schoenen heeft sinds februari 2019 een eigen podologiepraktijk. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van de winkel. Deze is te bereiken via de trap in de winkel of met de lift via de Koekebakkersteeg (links van de winkel). Klik hier voor meer informatie.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen