Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Podologie

De oplossing van veel voetproblemen begint met het dragen van de juiste schoen aan uw voeten.  Wist u dat veel voetklachten en problemen met lopen vaak verholpen of voorkomen kunnen worden door een goede schoen te dragen?
 

Een juiste schoen voor uw voeten zorgt voor juiste ondersteuning zonder dat de schoen knelt.  Deze zijn er in vele soorten en (breedte)maten.  Hiervoor is het nodig om de schoenen met het juiste advies te passen om te ervaren wat een goede schoen kan doen. Onze ervaren schoenadviseurs helpen u graag bij de zoektocht naar deze juiste schoen. Heel veel mensen hebben bij ons gemerkt wat een verschil een goed passende kwaliteitsschoen kan maken.  Kom langs in Alphen aan den Rijn en laat u deskundig adviseren! 

  Maak nu een winkelafspraak

Of maak een afspraak met een podoloog

Afspraak maken bij onze podoloog in Alphen aan den Rijn:

Op dit moment werkt onze podoloog op:
Dinsdag van 9:30 - 17:30
Donderdag van 9:30 - 17:30
Zaterdag van 9:30 - 17:30

Wilt u een afspraak maken?
Bel dan met 0172-471008 
Of stuur een app door op de WhatsApp link rechts onder te klikken.


Podoloog Alphen aan den Rijn

Van Keeken Schoenen heeft sinds februari 2019 een eigen podologiepraktijk. De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping van de winkel. Deze is te bereiken via de trap in de winkel of met de lift via de Koekebakkersteeg (links van de winkel).

Registerpodoloog Alphen aan den Rijn

Sophie van der Vegt – van Keeken werkt al sinds haar jeugd in schoenwinkel Van Keeken. Vanwege haar behoefte om klanten met voetproblemen in de winkel nog beter van dienst te kunnen zijn is ze begonnen met de opleiding tot Registerpodoloog. Door haar jarenlange ervaring in de schoenenbranche combineert zij op unieke wijze haar kennis van schoenen en pasvorm met de medische kennis van podologie. Voortaan kunt u dus ook voor een podoloog in Alphen aan den Rijn bij van Keeken terecht.

Advies van podoloog in de winkel:

Soms is het heel prettig om ook bij het kopen van schoenen advies te krijgen van een registerpodoloog. Bijvoorbeeld als u wilt proberen om klachten door middel van juist schoeisel op te lossen. U kunt dan denken aan voet-, knie-, heup en rugklachten, maar ook vermoeiheidsklachten in voeten en benen. Ook als u al zolen heeft en u de zolen door middel van de juiste schoenen het beste tot hun recht wilt laten komen. Daarnaast kunnen er in de winkel ook schoenen opgerekt worden om drukplekken op de voet te verminderen. Bijvoorbeeld bij hamertenen, hallux valgus (scheve grote teen), haglundse exostose (botuitsteeksel aan de achterkant van het hielbeen), etc. Als u vragen hebt over het maken van een afspraak bij de podoloog kunt u deze ook in de winkel stellen. 

Goede redenen om een afspraak te maken bij de podoloog Alphen aan den Rijn op de eerste verdieping:

 • Voorvoetklachten
 • Middenvoetklachten
 • Hielklachten
 • Klachten door zenuwbeknellingen of irritaties
 • Teenafwijkingen
 • Voetdeformaties
 • Houdingsklachten (enkels, knieën, heup, rug en nek)
 • Vermoeidheidsklachten in uw voeten en/of benen
 • U maakt zich zorgen om de voeten van uw kind
 • Uw kind heeft voetklachten (ook klagen over niet willen lopen valt hier onder)
 • Uw kind heeft houdingsklachten

Bekijk hier de prijzen van onze podoloog in Alphen aan den Rijn. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen