Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Pijn met lopen

Pijn met lopen

We moeten bewegen om gezond te blijven. Maar wat nu als de wandelingen, die buiten gelukkig nog wel mogen, niet meer gaan door pijn tijdens het lopen? Wacht dan niet langer en maak een afspraak bij onze podoloog! Sophie neemt uitgebreid de tijd om de klachten met u door te nemen. Hierbij let ze op uw schoeisel, de functiemogelijkheden van uw voeten, de drukverdeling onder de voeten en maakt ze een loopanalyse. Ze vindt het belangrijk om op een begrijpelijk manier uit te leggen waarvan zij denkt dat de pijn vandaan komt en hoe dit verholpen kan worden.

Pijn met lopen kan zich uiten in hielklachten, vooral bij de eerste passen na een moment van rust. U kunt het gevoel hebben dat uw sok dubbel zit onder uw voorvoet, terwijl dit niet het geval is. U kunt een brandend gevoel onder uw voorvoet ervaren of zelf onder uw gehele voetzool. U kunt pijn ervaren in uw grote teen gewricht bij het afwikkelen, of in andere gewrichten in uw voet. U kunt veel druk ervaren in uw voet waarbij u het gevoel heeft dat uw voet doorzakt. Sophie heeft al veel mensen blij gemaakt door deze voetklachten met een op maat gemaakte oplossing te verminderen. Soms is schoenadvies voldoende en soms is er meer nodig, als u maar weer kunt lopen en wandelen zonder pijn.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen