Comfort Schoenen voor losse steun - van Keeken schoenen
Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Losse steunzolen

U hebt steunzolen omdat u van uw voet-, knie- of rugklachten af wilt of omdat u van deze klachten af bent en ze niet weer terug wilt. Maar u wilt ook graag leuke schoenen! Wij bieden een enorme collectie aan schoenen waar u blij van wordt én die ervoor zorgen dat uw zolen het beste tot hun recht komen. Deze schoenen hebben een uitneembare binnenzool waardoor er ruimte ontstaat voor uw eigen steunzool. Hier leggen we u uit waarom het zo belangrijk is om een schoen te kiezen met een uitneembaar voetbed:

Als u uw steunzool bovenop de binnenzool van de schoen legt, klopt de verhouding van de schoen niet meer. Er is minder ruimte voor uw voet, u komt hoger in de schoen waardoor u kunt gaan glippen of waardoor de schoenen te strak gaan zitten. Een maat groter dan uw eigenlijke schoenmaat is niet de juist oplossing. U houdt hiermee namelijk teveel ruimte over bij de tenen en de schoen buigt daardoor op de verkeerde plek ten opzichte van uw voet.

Klik op uw wijdte om DAMES schoenen in uw wijdte te zien:
E =smal 

G= normaal 

H= breed 

K= extra breed

Klik op uw wijdte om HEREN schoenen in uw wijdte te zien:
E =smal

G =normaal

H =breed

K =extra breed

Van Keeken laat u zien dat u ook met steunzolen leuke en hippe schoenen kunt dragen. Wij bieden vele schoenen die geschikt zijn voor steunzolen. Deze schoenen hebben allemaal een losse zool waardoor het voor u gemakkelijk is om ze te vervangen voor steunzolen. Bekijk nu onze collectie en ontdek de ruime keuze. Bent u op zoek naar persoonlijk advies? Breng dan een bezoek aan onze winkel in Alphen aan den Rijn waar we u graag verder helpen of neem contact op met ons op via 0172-47 10 08, waarbij u altijd een ervaren medewerkster aan de lijn krijgt.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde werkdag met de fiets in Alphen bezorgd!
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen