Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Over van Keeken

De juiste schoenen vindt u bij Van Keeken

Dankzij een uitgebreid assortiment, klantgerichte service en ruime ervaring is Van Keeken Schoenen uitgegroeid tot een begrip in de regio Alphen aan den Rijn. We zijn er trots op in de loop der jaren een trouwe klantenkring te hebben opgebouwd. Omdat we dit graag zo houden, plaatsen we bij Van Keeken Schoenen u als klant op nummer één.

Traditie, continuïteit en vakmanschap maken Van Keeken Schoenen uniek.

Al tweehonderd jaar geleden begon de eerste generatie Van Keeken met het produceren en repareren van schoenen.

De broers Van Keeken van de derde generatie legden zich, naast reparatie en pedicure, steeds meer toe op de verkoop van schoenen. Dit deden ze aan de Schoolstraat 8 in Alphen aan den Rijn tot in 1954 de huidige locatie aan de Van Mandersloostraat in Alphen aan den Rijn werd geopend. Dit betrof in eerste instantie alleen het rechter gedeelte van de winkel zoals die nu is. Jaren later betrok de heer N. van Keeken de winkel op de hoek erbij, zodat er één groot pand ontstond. Het gebouw aan de Schoolstraat werd gesloopt, waardoor het werk voortaan uitsluitend aan de Van Mandersloostraat zou worden verricht.

In de jaren zeventig nam de vierde generatie, in de persoon van C. van Keeken, de zaak over. Sinds de millenniumwisseling staat de vijfde generatie, C.N. van Keeken, aan het roer van dit trotse familiebedrijf.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen