Indien deze e-mail niet correct wordt weergegeven, Klik Hier
Beste klant,

Veel van onze klanten vragen zich af hoe het gaat worden als de bouw klaar is en of we ook dicht gaan: tijd voor een update dus!

VAN KEEKEN WORDT GROTER

De bouw achter de winkel is in volle gang en de bovenste verdieping wordt nu gemaakt. We hopen dat het dak erop zit voordat de winter zich ècht laat zien.
Achter de winkel is een ruimte op de begane grond ontstaan die maar liefst 200m2 groot is. De ene helft gaan we gebruiken om onze van Keeken KIDS de ruimte te geven om te kunnen groeien.
Alles op maat gepresenteerd waardoor er sneller en duidelijker is wat er allemaal te koop is in elke schoenmaat. De meest gehoorde vraag is: "komt de boot ook weer terug?" We kunnen ons geen kinderhoek voorstellen zonder boot dus, JA! Deze krijgt een mooie plek midden op de kinderafdeling. Bovendien wordt de kinderhoek nog mooier gemaakt: een onderwaterwereld met een spannend verhaal over twee kinderen die een verborgen schoenendoos ontdekken.
Een impressie van de onderwaterwereld die door kunstenaar Joost Zwanenburg gemaakt gaat worden.

HORECA ONDERNEMING KNØSS

Achter in de winkel leidt een grote deur naar de ander helft: onze nieuwe achterburen "knøss". Deze knusse koffie, brunch & lunch gelegenheid wordt echt iets bijzonders in Alphen!
Op een van de mooiste plekjes aan het water wordt een plek gecreëerd waar je graag vrienden ontmoet en een bakkie koffie en thee gaat drinken of lekker kan lunchen met familie. Het lunchrestaurant serveert heerlijke gerechten die geïnspireerd zijn op de Scandinavische keuken en gemaakt zijn met veel, lokale en/of biologische ingrediënten. De openingstijden van de horeca vallen samen met de openingstijden van de winkel: op koopavond (vrijdagavond) is er dus ook een mogelijkheid om 's avonds na het schoenen kopen "knøss" aan te schuiven.
Het aanzicht vanaf de achterkant.

BIJZONDER CROWDFUND PROJECT

Niet alleen het concept is bijzonder maar ook de manier waarop we dit idee hebben bedacht en tot stand willen brengen. Wij willen namelijk iedereen die dat leuk vindt betrekken bij ons plan.
Benieuwd hoe we dat gaan doen? Kijk op: https://crowdaboutnow.nl/knoss Door mee te investeren kunt u straks zeggen dat u knøss mede mogelijk hebt gemaakt en kunt u delen in het succes.
De vier initiatiefnemers en tevens ondernemende vrienden: Wouter Keijzer, Jos Burger, Robert Jan van Noort en Kees van Keeken.

ZORG VOOR UW VOET

Naast onze missie om de juiste schoen bij uw voet te vinden willen we ook ons goede voornemen voor dit jaar waar gaan maken: "U zo goed mogelijk laten lopen."
Soms is een goede schoen alleen niet voldoende en is er extra aandacht voor uw voet nodig. Deze medische zorg kunnen we na de verbouwing ook bieden.
Sophie van Keeken opent boven de winkel haar podologie praktijk waar ze alle kennis en kunde in huis heeft om u van het juiste advies te voorzien en desgewenst ook een paar zolen op maat te laten aanmeten.
De combinatie van jarenlang schoenen verkopen met de medische kennis is uniek en geeft een grotere kans dat uw probleem verholpen of voorkomen wordt.
Naast de podologie ruimte is ook een pedicure ruimte gemaakt om uw voeten te laten verzorgen. Deze ruimte is beschikbaar voor een goede (medische) pedicure waar we op dit moment nog naar op zoek zijn.
Sophie van Keeken en haar praktijk boven de winkel in de "oude woonkamer".

ONZE PLANNING

  • 18 februari Winkel tijdelijk gehalveerd
  • 23 februari Winkel tijdelijk gesloten
  • 8 maart Vernieuwde winkel en kinderhoek geopend*
  • 15 maart Mogelijkheid voor het maken van een afspraak bij podologie*
    U kunt nu al uw gegevens achterlaten op administratie@vankeekenschoenen.nl zodat u teruggebeld wordt.
  • medio mei Opening horeca*
  • medio juni Opening terras*
*Dit is een indicatie en kan door onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.

De SALE is nog in volle gang, we hebben extra voorraden vanaf Terschelling (ons andere filiaal) laten komen, dus kom snel langs in de winkel om te kijken of er nog wat voor u bij zit!

Alvast bedankt namens
ons hele team!

Vriendelijke groet,

Kees van Keeken
Trotse eigenaar van familiebedrijf Van Keeken Schoenen (5e generatie)

Ons Winkeladres:
Van Manderslootstraat 27
2406 CB Alphen aan den Rijn
Tel:0172-471008

Ons e-mail adres is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*
U kunt hier uw voorkeur veranderen of u uitschrijven .
Copyright © van Keeken Schoenen *|CURRENT_YEAR|*