Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Luilak

Luilak in het Alphense Centrum?

Ieder jaar op de zaterdag voor Pinksteren* is het luilak. Dat betekent vanaf 7 uur in de morgen een drukte van jewelste in het Alphense Centrum! Elke winkelier maakt een leuke aanbieding voor die dag. En daar komen honderden mensen op af. Helaas kan het feest dit jaar niet doorgaan vanwege Corona.

Hoe van Keeken tóch luilak viert op 6 juni 2020!*

De crisis maakt dat we creatief zijn gaan zoeken naar oplossingen. Zo kwamen we op het idee om op afspraak te gaan werken.

Via onze online afsprakenmodule kunnen we garanderen dat er een maximaal aantal personen in de winkel is. Zo is het toch mogelijk om via het maken van een afspraak te kunnen profiteren van een leuke korting! Het begint om 7 uur in de morgen met 25% korting op alles. Daarna om 8 uur 20% korting op alles, en om 9 uur 15% korting op alles. Ieder blok duurt zo’n twintig minuten dus genoeg tijd om een weloverwogen keuze te maken. Je hebt dan ongeveer 20 minuten De tijd om je keuze te maken.

Afspraak maken (Max 2 personen per reservering):

TIP: Als je alvast via onze website een of meerdere paren schoenen reserveert (max 3 paar) kan er snel doorgepast worden. Dit doe je door te kiezen voor “afhalen in de winkel”  en voor “betalen bij afhalen” te kiezen. Zet dan bij opmerkingen dat het voor LUILAK is.

LET OP! We willen u erop wijzen dat het –uiteraard- belangrijk is dat u de winkel alléén bezoekt wanneer u geen gezondheidsklachten heeft. Er worden maximaal 2 personen per reservering toegelaten.

*Dit jaar hebben we besloten om luilak een weekje later te vieren: normaal is het de zaterdag voor Pinksteren.

Meer informatie over luilak in de link hieronder:

Achtergrondinformatie Luilak

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen