Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp met onze ervaren adviseurs!
Meest complete schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn e.o.!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Xsensible

Filters

Xsensible strechwalker schoenen zijn in Nederland ontwikkeld door een samenwerking tussen de schoenenfabriek van Max Krol en de Japanse uitvinder Tetsuya Nosaka. Waar Nimco Schoenbedrijven BV als sinds vele jaren vol passie goed passende en innovatieve schoenen ontwikkelt en produceert ontstond in 1990 het merk Xsensible Inside® een unieke strechleer technologie die wereldwijd een revolutie in de schoenenbranche ontketende. 

ONTWIKKELINGEN XSENSIBLE

Xsensible sneakers was de volgende stap. De echte naam van deze schoen is Xsensible strechwalker. De ontwikkeling van de specifieke loopzool die ervoor zorgt dat de houding van rug en bekken in de juiste stand gestimuleerd wordt tijdens het lopen. Xsensible schoenen voor dames en later ook Xsensible sandalen voor dames maken dat Xsensible schoenen een enorme bekendheid kreeg en steeds meer terugkwam in het straatbeeld.

XSENSIBLE SALE

Xsensible producten met korting komen niet zo heel veel voor maar als het afgeprijsd wordt vindt u dit bij Xsensible sale

XSENSIBLE HEREN EN DAMES

Xsensible strechwalker zijn er inmiddels voor zowel dames als Xsensible strechwalker heren. 

VOETPROBLEMEN 

Strech schoenen helpen bij pijnproblemen veroorzaakt door Halux Valgus of eeltplekken zoals eksterogen. De succesvolle Xsensible strechwalker schoenen zijn een oplossing voor veel voet- en rugproblemen. Zo heeft deze strech schoen zich door de inkoopvereniging ANWR-GARANT uit laten roepen tot de winaar van de Gouden Schoen Award in 2015 en in 2018 voor de tweede maal. Inmiddels is de Xsensible Strechwalker lijn uitgegroeid tot de grootste groep in de collectie van Xsensible. En Nimco zit ook niet stil. Zo wordt er van alles gedaan om in de media bekendheid te geven aan de schoenen van Xsensible Strechwalker. Er worden wandelingen georganiseerd en nieuwe technologien toegevoegd. Zo wordt er binnenkort een waterdichte Xsensible sneaker op de markt gebracht. 

SPECIALISTEN OVER XSENSIBLE

Ook podologen en podotherapeuten zijn enthousiast over de Xsensible schoenen. Ze zijn vooral blij met de ontlasting van het grote teen gewricht en de gestimuleerde afwikkeling waardoor gewrichten minder belast worden. Mensen met eigen op maat gemaakt zolen kunnen deze zolen ook in de Xsensibel stretchwalker schoenen dragen. Inmiddels zijn er ook verschillende wijdtematen verkrijgbaar. Zowel voor de gemiddelde als de bredere voet. Zo kunnen steeds meer mensen zich scharen onder de trouwe Xsensible strechwalker fans. 

DE VIJF VOORDELEN VAN STRECHWALKER VAN XSENSIBLE

  1. Stimulering van de afwikkeling waardoor gewrichten minder belast worden.
  2. Het strechmateriaal zorgt voor minder druk op de voeten en tenen waardoor eelt geen kans krijgt.
  3. Er zijn meerdere wijdtematen waardoor er voor iedere voet een passend model is.
  4. De losse inlegzool maakt het lopen extra comfortabel en daardoor kan je je eigen zool erin dragen.
  5. De modieuze modellen en materialen zorgen dat je met trots deze comfortabele schoenen draagt!
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp met onze ervaren adviseurs!
Meest complete schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn e.o.!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen