Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp met onze ervaren adviseurs!
Meest complete schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn e.o.!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

Durea

Filters

Wat maakt Durea Schoenen zo uniek?

De samenwerking met Durea gaat al generaties terug. De passie voor kwaliteit en pasvorm van schoenen daarmee het voorkomen en zelfs verhelpen van voetklachten maakt dat we het merk al decennia lang in onze collectie voeren. Durea heeft een heel eigen visie op passende schoenen:

Waarom voeten meten?

Omdat Durea schoenen minimaal 4 wijdtematen heeft is het belangrijk om naast de de juiste breedtemaat (ook wel wijdtemaat genoemd) de juiste lengtemaat te bepalen. Dit kunnen wij met de hand doen d.m.v. een meetlint voor de breedte en een schuifmaat voor de lengte maar daarnaast hebben wij ook de mogelijkheid om dit met onze 3D voetscanner in te meten. Hierdoor kunnen onze ervaren schoenadviseurs de beste match tussen de schoen en uw voeten vinden.

We helpen u graag bij het vinden van de perfect passende schoen voor uw voeten!

Online Durea schoenen kopen

U kunt er natuurlijk voor kiezen om online Durea schoenen te kopen. Wij bieden u die mogelijkheid. Maar vaak is het verstandig om uw voeten eerst bij ons in de winkel goed op te laten meten zodat u weet welke wijdte- en lengtemaat u moet bestellen. Let op: er zijn veel verschillende leesten die allemaal anders passen ook al is de wijdte hetzelfde! Daarnaast heeft Durea ook verschillende concepten zoals het Durea GO concept die het afwikkelen van de voeten in goede banen leidt waardoor u met minder energie door het leven stapt.

Ambacht door het familiebedrijf

De schoenen van Durea worden al generaties lang, meer dan 100 jaar door de familie van Drunen geproduceerd. Gijs van Drunen is de grondlegger (1913) van het prachtige familiebedrijf. Hij maakte destijds uitsluitend herenschoenen van uitmuntende kwaliteit, voornamelijk met de hand gemaakt. Hiervoor ontving Gijs al in 1913 een gouden medaille. Passie voor pasvorm van schoenen en uitsluitend de beste materialen is dat wat in al die jaren hetzelfde gebleven is. Zo is ook het idee van verschillende breedtematen en verwisselbaar voetbed ontstaan. Deze manier van werken is door de latere generaties van Drunen verder doorontwikkeld en staat nooit stil.

Experience

Wilt u graag weten hoe schoenen ontworpen en gemaakt worden? Dat kan! Durea biedt de mogelijkheid om in de schoenfabriek te Drunen een kijkje te komen nemen: Experience

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Dezelfde dag met de fiets in Alphen bezorgd!*
Contact via WhatsApp met onze ervaren adviseurs!
Meest complete schoenenwinkel in Alphen aan den Rijn e.o.!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen