Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen

PRIVATE SHOPPING OP AFSPRAAK:

Private Shopping: Zo ben je verzekerd van 100% aandacht zonder wachten.

Wat zijn de voordelen?

  • Persoonlijke aandacht
  • Veilig winkelen met 1,5 meter ruimte
  • Geen/minder wachttijden

Maak in het onderstaande overzicht je reservering:

29 juni 2020 Opruiming van start: deuren gesloten?!

Daar waar menig winkel te kampen heeft met te weinig bezoekers of juist teveel waardoor er een lange wachtrij voor de deur kan ontstaan, is schoenenwinkel van Keeken uit Alphen aan den Rijn een nieuwe weg ingeslagen: Service op afspraak.

,,We durven gerust te zeggen dat we de eerste in Nederland zijn die op deze manier de eerste week van de opruiming de deuren gesloten houdt tenzij er een afspraak gemaakt is.”

Omdat we de eerste periode van de SALE normaal gesproken heel veel klanten bij elkaar in de winkel hebben kunnen we in deze periode niet garanderen dat er dan voldoende ruimte is voor 1,5 meter.

,,Om toch veilig de service te kunnen geven die we onze klanten graag bieden kwamen we op het idee om op afspraak te werken. Hierdoor hebben we niet meer dan 30 mensen tegelijk in de winkel en kunnen we onze klanten ook de service geven die ze eigenlijk willen. We merken dat er veel klanten zijn die extra aandacht nodig hebben bij het zoeken van de perfect passende schoen. Dat kunnen we nu bieden mét een leuke korting! Bovendien werkt het nog veel rustiger ook.”

Hoe kan je een afspraak maken?

,,Dit moet natuurlijk wel gemakkelijk gaan dus maken we gebruik van een online agenda via de website www.vankeekenschoenen.nl/agenda of via het scannen van de QR code op de etalage.

We reserveren voor iedere klant een tijdslot van 20 minuten per afspraak. Gedurende deze tijd geven wij ook echt de aandacht die nodig is.”

Voor de mensen die liever gewoon willen bellen kan dit natuurlijk ook: 0172473077

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Contact via WhatsApp
Meest complete schoenenwinkel in de regio!
Meer dan 100 jaar ervaring in schoenen